Namen interne lige je, da vsem dekletom, ki se potijo skozi treninge naše košarkarske šole, omogočimo, da svoje znanje, ki ga pridobivajo na treningih lahko pokažejo tudi na tekmah. Rezultat na tekmah interne lige ni v ospredju, saj nam je bolj pomembno, da se dekleta zabavajo, družijo ter spoznavajo nove prijateljice. Razveseljivo je dejstvo, da dekleta pokažejo veliko košarkarskega znanja in lepih potez skozi turnirje in verjamemo v to, da bodo dekleta iz turnirja v turnir še bolj navduševala.

Na turnirjih interne lige sodelujejo vsa dekleta vseh šol na katerih delujemo v sklopu košarkarske šole.

1.TURNIR INTERNE LIGE V SEZONI 2016-2017, sobota, 12.11. 2016

Tako kot v prejšnjih sezonah, tudi letos uspešno poteka interna liga košarkarske šole Athlete Celje. V soboto, 12. 11. smo začeli s prvim turnirjem, ki se je odvijal na IV.OŠ. Na turnirju so sodelovala dekleta vseh šol na katerih delujemo: I.OŠ, II.OŠ, III.OŠ, IV.OŠ, OŠ Hudinja, OŠ Frana Kranjca, OŠ Frana Roša, OŠ Lava, OŠ Ljubečna, OŠ Šalek, OŠ Livada, OŠ Antona Aškerca in OŠ KDK Šoštanj.

Namen lige je dekletom, ki pridno trenirajo v šoli košarke, popestriti treninge tudi s tekmami. Kot vemo že iz prejšnjih turnirjev, rezultat ni v ospredju, ampak je pomembno, da se dekleta družijo, zabavajo, pletejo nova prijateljstva in uživajo v igri.  Turnirja se je udeležilo lepo število deklet in seveda njihovih staršev, kateri so jih spodbujali in zanje navijali skozi celotno tekmo. Za popestritev so poskrbele naše članske igralke: Shante Evans, Andrea Marić in Iva Slonjšak; katere so pridno delile avtograme in se slikale z našimi bodočimi košarkaricami. Da je turnir potekal nemoteno, gre zahvala našim trenerjem in nekaterim igralkam selekcij U15 in U17, ki so tekmo zavzeto odvodili in odsodili.

Prvi turnir je bil tako zelo uspešen, kar so pokazala tudi dekleta s svojo udeležbo in nasmejanimi obrazi. Tako že težko pričakujemo 2. turnir interne lige, ki se bo odvil v mesecu decembru.

Slike s prvega turnirja so v FOTOGALERIJI!